sestdiena, 2015. gada 10. oktobris

Laiks domāt par sevi un stiprināt imunitāti


Mēs visu mūžu mācamies.

Un ja mums vēl izdodas,to ko zinām ieviest savā dzīve, tad katra jauna atklāsme mums sagādāt gandarījumu. Un tā, es dažas dienas atpakaļ uzzināju, ka arī mēs cilvēki, tāpat kā daba varam sevi sagatavot ziemai



Bet tā kā ir rudens un ziema nav tālu, tad gribēju mazliet parunāt par vienu no svarīgākajām mūsu rūpēm, ne tikai gada tumšajā laikā, par imunitātes stiprināšanu.

Lai izvairītos no rudenim un ziemai raksturīgākām saaukstēšanās slimībām, par savu imunitāti vērts rūpēties jau laikus. Paaugstināts stress, depresija, garīga un fiziska pārslodze, neizārstētas slimības, neizgulēšanās, vienveidīgs un nepilnvērtīgs uzturs, mazkustīgs dzīvesveids un kaitīgi ieradumi ir tipiskākie imunitātes grāvēji.

 Kā novērst vīrusu iedarbību?
Imunitāte ir organisma dabīgā aizsardzība pret dažādām vīrusu slimībām un infekcijām. Ja cilvēks jūtas spēcīgs un tā jūtas arī katra organisma vissīkākā šūna, tad cilvēkam ir spēcīga imunitāte, kas efektīvi pasargā no vīrusiem. 
Rūpes par organisma imunitāti ir vesels darbības komplekss. Jo vairāk veselīgos dzīvesveida principus ievēro, jo aizsardzības spējas pret slimībām ir lielākas

Ja mēs gribām šajā skrienošajā straujajā laikmetā rūpēties par savu imunitāti, tad šeit noderēs informācija par sabalansēto pārtikas produktu “Baobabalife".
Arī par to vairāk šeit 





IZMANTO ĪPAŠO PIEDĀVĀJUMU



Ja gribi iegūt vairāk informācijas un arī jaunumus veselības jomā, reģistrējies uz JAUNUMU SAŅEMŠANU blakus >>>