piektdiena, 2012. gada 26. oktobris

Es esmu "vesels kā rutks"!



Ir pienācis laiks atkal parunāt par veselību. 
Šodien sakrita vairākas situācijas, kas man atkal lika aizdomāties, gan par savu veselību, gan tuvinieku, gan arī līdzcilvēku veselību.
Šodien Latvijā ir uzsnidzis pirmais sniedziņš un gan jau, ka kādam tas sagādā prieku, bet būs arī tie, kam tas sagadās problēmas un liekas „klapatas”. Protams, ka viss ir atkarīgs, kā mēs uz to paskatāmies. Un tāpat ir ar mūsu veselību, vieni aktīvi domā un rūpējās par sevi, un vieni, kas sūkstās, bet tā īsti kaut ko mainīt nav gatavi, vienmēr ir attaisnojumi, kāpēc tagad nevar.
Bet visvairāk es šodien aizdomājos par tiem, kam liekas, ka viss ir kartība un ka viņus jau tas neskar. Kuri ir „veseli kā rutki”, ēd to, kas aug dārza. Un vispār "ar mani taču nekas nevar notikt un tas, ko te cilvēki ņemas ar kaut kādiem uztura bagātinātajiem un vitamīniem ir tikai mārketinga triki".
Un te pēkšņi vesels cilvēks viena diena sabrūk.
Vai arī, kā šodien no Zviedrijas kolēģīte stāsta, tur presē daudz runā par IBS sindromu. 
Kur? No kurienes pēkšņi? 
Un, ka no šī sindroma cieš apmēram 20% visas Zemes iedzīvotāji.
 2/3 no tā ir sievietes pēc 30-40 gadiem.
 
 Mīļie cilvēki pēkšņi nav nekas, viss ir daudzos gados krāts un organisms vienkārši vairs nespēj pats tikt galā.  

Neviena veselības problēma nesākas pēkšņi. Ja mēs profilaktiski nesekojam līdz savai veselībai, mūsu organismam, tad palēnām imunitāte novājinās  un ja  mēs vienkārši nepievēršam uzmanību arī tam ko ēdam, vai ēdam nesabalansēti, tad vienā dienā organisma aizsarg spēja sabrūk.Nerunāsim par to ko elpojam.
Piemēram, vēža šūnas organisma attīstās apmēram 2 gadu laika. Un tad kad cilvēkam pēkšņi konstatē audzēju, ir jāsaprot, ka tas nav pēkšņi, vienkārši  organisms viens vairs nespēj cīnīties.Viņš jau izmisis sauc pēc palīdzības.
Bet diemžēl mēs šos  ieteikumus nedzirdam, līdz tas neskar  mūs vai mūsu  tuviniekus. Un tad, kad mums ir sākušās veselības problēmas mēs vairs naudu neskaitām un kā turēdamies pie pēdējā salmiņa, provējam visu.
Bet kāpēc neieklausīties  tajā, ko ikdienā stāsta un runa cilvēki tepat blakus, kas ir pieņēmusi lēmumu dzīvot savādāk, bez stresa un saskaņā ar sevi, kas saprot, ka par veselību ir jārūpējas visu laiku, un tam ir jākļūst par ieradumu. Un, kas var padalīties savā pieredzē un palīdzēt arī jums sākt domāt tajā virzienā.
Mēs nevaram darīt to, ko darījām vakar un gaidīt citu rezultātu. Un šī dzīves gudrība strādā visās dzīves jomās. 
Un šobrīd, kad rudeni nomaina ziema, kad  mūsu imunitātei ir vajadzīgs stiprinājums, lai sagaidītu pavasari un pirmās dilles un lokus :-),varbūt vēlreiz ir vērts ieiet internetā un iepazīties ar funkcionāla pārtika un kāpēc tā tik vitāli svarīga mūsu veselībai . 
Vēlreiz  izlasiet, ko par veselību raksta NormensV.Vokers un kur rodas 80% visas mūsu organisma saslimšanas. Un salieciet visu iegūto informāciju kopā. 


Esmu pārliecināta, ka jūsu attieksme pret savu  veselību mainīsies.

Funkcionālais pārtikas produkts "Baobablife" 2,5 gadu laikā ir palīdzējis ļoti ļoti daudziem cilvēkiem sakārtot veselību visā pasaulē.
Un šo produktu iesaka mediķi, lai gan tā ir sabalansēta pārtika.

Oktobrī ir akcija, kad varat produktu iegādāties ar atlaidi.
 Lai gan par kādām atlaidēm mēs runājam,ja runa ir par mūsu pašu veselību.

Ja esiet nolemis iegādaties produktu vai uzzināt papildus informāciju, tad es esmu šeit;-)

Kontaktpersona:      Eva Voldiņa
e-pasts:                   eva.betija@gmail.com
skype:                     alpuvijolite
telef.:                       +37120084579(sms)