sestdiena, 2012. gada 21. janvāris

Jūs esat atbildīgs par savu ķermeni!


Gribēt sakārtot savu veselību, ieklausīties, ko saka cilvēki, kas ir zinoši šajā jomā( piedodiet, ne vienmēr ārsts ir pats zinošākais veselības sakārtošanas jomā), uzņemties atbildi par savu veselību jau šodien, nevis tad kad jau ir jācīnās ar sekām,to varat tikai un vienīgi jūs katrs pats.
Kamdēļ no manas puses tādas pārdomas par šo tēmu?
Pirmkārt, jau tāpēc, ka man ļoti patīk, tas ko es daru, es dodu iespēju cilvēkiem.
Otrkārt, jau kādu laiku interesējos un mēģinu izprast to, kā mūsu organisms funkcionē ( pēc izglītības gan esmu teātra režisore, bet lai izprastu un saprastu savu organismu un mācētu par to rūpēties, nav jābūt mediķim).
Nu lūk, un Ziemassvētkos sev uzdāvināju grāmatu 
Normens V.Vokers ”Vesela resnā zarna”
„Šausmas”, kāds no jums padomāja „nu ir gan dāvana Ziemassvētkos.”                                         
Bet kā jau teicu, viss sakas no mums pašiem.
Iesaku to nopirkt visiem, ļoti saprotamā valodā un ļoti būtiskas lietas, ko vajadzētu saprast ikvienam, lai sāktu rūpēties par savu veselību.
Es padalīšos tikai fragmentos no šīs grāmatas, un ceru, ka tas būs sākumus jūsu ceļam uz veselu, laimīgu un harmonisku cilvēku.
Pēc nosaukuma saprotat, ka runa būs par resno zarnu..Jā, tieši tā. Jo resnā zarna ir viens no viss svarīgākajiem mūsu orgāniem. Resnā zarna ir kā spogulis jūsu veselības stāvoklim.
80% slimību aizsākums ir piesārņota resnā zarna. Patīk jums tas vai nē, pieņemat to vai nē, cēlonis ir tieši tur – resnajā zarnā.
 
Nu lūk, ko par veselas zarnas nozīmīgumu runa Normens V.Vokers –pasaulē atzīta autoritāte dzīvības, veselības un uztura pētniecības jomā. Kurš pats nodzīvoja gandrīz 100 gadus (1886 -1985).