ceturtdiena, 2011. gada 9. jūnijs

"Colors of Life" Biznesa skola - informācīja+ rīcība = rezultāts.

Kompānija "Colors of Life"  
Pasaules un Latvijas tirgū ir tikai no 2010. gada maija. 
Kompānija jau pirmajā dienā sasniedza preču apgrozījumu 400 000,-eiro,
pirmajā mēnesī apgrozījums sasniedza 1 miljonu eiro.  
Un pirmajā pastāvēšanas gadā komisijās, 
                             struktūrā izmaksāti 2,5 miljoni eiro.


Lai veiksmīgi startētu un attīstītu biznesu MLM industrijā, ir būtiska uzmanība jāveltī apmācībai. Kompānijas "Colors of Life" dibinātāji Ēriks Klērs un Seržs Žilardī, ir vieni no spēcīgākajiem skolotājiem, profesionāļiem gan Eiropā, gan Krievija un bijušajās SNG valstīs. Viņi ir izveidojuši sistēmu, kas ir tikai viņu veidotājā kompānijā. Un šī sistēma dod iespēju cilvēkam, ienākot biznesa paralēli apgūt jauno profesiju un tūlīt pielietot zināšanas dzīve, lai gūtu pieredzi. Šī sistēma, palīdz un veicina cilvēkam pilnveidoties kā līderim. Jo tikai spēcīgs līderis, kas savā attīstībā virzās uz priekšu, spēj izveidot komandu, kura veiksmīgi veido biznesu un dod iespēju ikvienam cilvēkam rūpēties par sevi un savu labklājību. Latvijā šobrīd mēs esam izveidojuši sistēmu, balstoties uz kompānijas kopējo stratēģiju. Un viens no mūsu sistēmas posmiem ir Biznesa skola, kas norisinās reizi mēnesī. Kurā tiekas biznesa partneri no visas Baltijas. Skolas tiek veidotas interesantā formā un  interaktīvas, lai cilvēks iegūtas zināšanas droši var pielietot dzīve. Mēs kopīgiem spēkiem pārvaram dažāda rakstura barjeras un dalāmies pieredzē. Un tas ir tikai viens posms mūsu sistēmā. Vēl svarīgs moments ir tajā, ka cilvēkam ir jāmācas ne tikai pareizi virzīt savu biznesu, bet jāprot ari veltīt laiku sev un savai atpūtai. Tie ir tikai daži virzieni, ko mēs kopīgi apgūstam.


Ja tevi ieinteresēja mūsu darbošanās sistēma, varbūt beidzot esi nolēmis uzņemties atbildību par savu dzīvi un gribi uzsākt savu biznesu, tad raksti, eva.betija@gmail.com.
 Vienosimies par iespējām tikties un es pastāstīšu, kā ir iespējams apmeklēt mūsu Biznesa skolu  un arī iepazīstināšu ar mūsu biznesa sistēmu.

Nāc reģistrējies  "Colors of Life" un ja vēlies veidot savu biznesu kopā ar mums!
Šeit ir ID 10102859 un atslēgu 4194.