sestdiena, 2013. gada 1. jūnijs

Noskatieties šo video un padomājiet par savām iespējām

Seržs Žilardī
Mēs daudz runājm par iespējām un to, ka viss ir mūsu pašu galvās. Mēs ilgi gatavojamies un lēni pieņemem lēmumus, jo mums ir bail darīt to, ko vakar nedarījām un vēl mums ir bail, ko par to padomās citi. Tā iet dienas un mēneši un mūsu dzīvēs nekas īpaši nemainās, jo mēs gatavojamies. Un paiet gads un mēs pārskatam savus plānus un nospriežam, ka tas ko gatavojāmies darīt, nemaz nav tas ,ko gribam darīt. Bet patiesībā jau mēs nemaz nezinām, kā būtu ja būtu, jo mēs jau neko neizdarījām, Mēs tikai gatavojāmies.
Nu lūk, šeit būs stāsts par cilvēkiem, kas ātri pieņem lēmumus, kas nebaidās riskēt un kas nebaidās būt citādāki, bet patiesībā īsti. Šo cilvēku vidū ir gan bijušie skolotāji, bērnudārza audzinātājas, gan bankas darbinieki un mediķi, gan mājsaimnieces un vienkarši mammas, gan arī elektriķi utt. 
Viņus visu vieno viens mērķis - mainīt savu dzīves kvalitāti un dot šo iespēju arī citiem cilvēkiem.
Noskatieties šo video un padomājiet par savām iespejām, kur jūs esiet un kur jūs gribiet būt. Un atcerieties, ka neko šajā dzīvē nevar panākt tāpat neko nedarot, ja esiet gatavi strādat ar sevi  daudz un atbildīgi, ja esiet gatavs šodien darīt vairāk kā vakar, tad arī Jūs ikviens variet būt tur un dzīvot pa īstam ar pilnu krūti.
Lai šis video dod jums spēku un ticību un, lai viss izdodas!
Veiksmi!
Eva