svētdiena, 2012. gada 23. septembris

Vilenas Yakhinas( Krievija) video prezentācija" Kāpēc Baobablife?"

Par Baobaba augli un jauno funkcionālo pārtikas produktu"Baobablife" ir dzirdēts daudz un ar katru dienu ar vien vairāk. Tāpēc nolēmu savā blogā padalīties ar fragmentu no manas kolēģes Krievijā - Vilenas Yakhinas prezentācijas, kas notiek katru otrdienu Webinara. Ļoti īsi un konkrēti būtiskais par šo augli un tā nākotnes potenciālu. Un kāpēc šim auglim prognozē ļoti lielu nozīmi mūsu ikdienas uzturā....


Jā esmu Jūs interesējusi, tad rakstiet un varu piedāvāt arī Jums piedalīties šāda veida video prezentācijās un arī piedāvāju  video prezentāciju latviešu valoda ( Un atbildēt uz Jūsu jautājumiem)


Ja esiet cilvēks, kas jau seko līdzi savai veselībai un saprotat tās nozīmīgumu, tas jau ir brīnišķīgi!
 
Un ja ir vēlēšanās, ko vairāk uzzināt par jaunās paaudzes daudzfunkcionālo sabalansēto pārtikas produktu”Baobablife”, kas strādā uz mūsu zarnu trakta attīrīšanu, zarnu mikrofloras sakārtošanu un dod organismam visu nepieciešamos minerālvielas, šķiedrviela, vitamīnus, it sevišķi C vitamīnu, lietojot „Baobablife” jūs saņemat 88% dabīgā C vitamīna ,kas diena būtu ikvienam no mums jāsaņem, bet atlikušos 12%, kā es vienmēr saku, ar pozitīvo domāšanu. Jā esmu Jūs ieinteresējusi rakstiet,zvaniet un tad domāsim ko darīt tālāk:)

Kontaktpersona:      Eva Voldiņa
e-pasts:                   eva.betija@gmail.com
skype:                     alpuvijolite
telef.:                       +37120084579(sms)