otrdiena, 2011. gada 17. maijs

Katram cilvēkam ir tiesības uz laimi ...

Sekojot mūsu misijai - "Piepildīt jūsu dzīvi ar krāsām", mēs aicinām jūs piedalīties projektā „Colors of Life”, un līdz ar to mainīt savu dzīvi, padarot to intensīvāku un bagātāku.
Atklājiet sev visas „Colors of Life” iespējas:
„Colors of Life”- tā ir iespēja veidot partnerattiecības, lai attīstītu savu biznesu, pamatojoties uz esošajām informācijas sistēmām, elastīgu infrastruktūru un unikālu  „Colors of Life” mārketinga plānu
„Colors of Life”- tā ir iespēja pilnveidot savu personīgo un profesionālo izaugsmi, pamatojoties uz izglītības un karjeras plānu.
„Colors of Life”- tā ir iespēja, ko nedrīkst palaist garām, tas ir jūsu anti-krīzes risinājums, Jūsu atbilde uz ekonomisko nestabilitāti, savas nodarbinātības jautājuma atrisināšana.
„Colors of Life”- tā ir  pašrealizācijas iespēja, sava potenciāla atklāšana, koncepcija "šeit un tagad" darbībā.
„Colors of Life”- tā ir iespēju dzīvot ilgāk un labāk. Bio koncepcija ir pamatā uzņēmuma stratēģijai, kuras mērķis nav tik daudz BIO produktu popularizēšanu, kā „Colors of Life”dzīves stils.
 Mēs vēlamies un varam ieviest ikdienas dzīvē atbildību par BIO kultūru un EKO attieksmi . Tu vari kļūt par vienu no "ietekmes aģentiem", kas izraisa pārmaiņas sabiedrībā un sabiedrības domāšanā.
Cilvēktiesību deklarācija ir rakstīts, ka katram cilvēkam ir tiesības uz laimi ...

Nāc reģistrējies  "Colors of Life" un ja vēlies veidot savu biznesu kopā ar mums!
Šeit ir ID 10102859 un atslēgu 4194.